O NAMA

Fire Inspect
je sinonim iznimnih
proizvoda za vatrozaštitu

FIRE Inspect je generalni uvoznik i distributer za RH vatrogasnih aparata i opreme za zaštitu od požara marke Pii S.r.l

Fire Inspect ima viziju da vatrogasni aparati i druga oprema za gašenje požara, može i mora biti bolja i kvalitetnija od ostalih s visokom kvalitetom gašenja a ne da samo zadovoljava propisane zakonske okvire.
Naš rad se većinom odvija na terenu gdje potencijalnim klijentima nudimo svu moguću pomoć u odabiru i načinu zaštite njihovih objekata i ostale imovine.
O nama
prostor

U našem sjedištu u Žminju imamo reprezentativni izložbeni salon, skladište i servis vatrogasnih aparata.

Nakon dugo godina rada na području protupožarne zaštite i s velikim iskustvom s terena, spoznali smo da bi bilo dobro otvoriti firmu koja bi bila generalni uvoznik vatrogasnih aparata i druge opreme za zaštitu od požara. Na osnovu tog saznanja otvorili smo Fire Inspect s ciljem da klijentima na terenu pružimo sve potrebno znanje i vrhunske proizvode za zaštitu od požara. Fire Inspect je generalni uvoznik vatrogasnih aparata i opreme za zaštitu od požara renomirane talijanske tvornice Pii s preko 50 godina iskustva u proizvodnji vatrogasnih aparata.

Dobro je znati

U našoj ponudi osim vatrogasnih aparata najnovije generacije i s visokim učinkom gašenja, imamo i drugu inovativnu i ekološku opremu za zaštitu od požara.

Našim klijentima stojimo na raspolaganju za svaki upit i informaciju tijekom cijele godine 24/7

Sva naša oprema za gašenje ima sve certifikate i uvjerenja tako da je namijenjena svim djelatnostima: brodski sektor, marine, suhe marine, kampovi, restorani, hoteli, kuće za odmor, auto industrija, metaloprerađivačka, stolarije, prehrana, uslužne djelatnosti i ostalo.