Događanja

FIRE Inspect na “Rijeka Boat Showu 2023 “

FIRE Inspect na “Rijeka Boat Showu 2023 “od 5. do 8. listopada 2023.

Na ovogodišnjem Rijeka Boat Showu koji se održavaju Gatu Karoline Riječke od 5. do 8. listopada 2023. sudjelujemo s našim izložbenim štandom. Slobodno navratite i pogledajte što sve imamo za ponuditi za zaštitu od požara kako na moru tako i kopnu.

Na Gatu Karoline Riječke posjetitelje i ove godine očekuje izvanredna sajamska ponuda, hrvatske premijere plovila, atraktivni nautički brendovi, najnoviji proizvodi te sjajni izlagači. Organizatori su posebno motivirani postignućima proteklih godina. U 2022. godini, prostor Rijeka Boat Showa bio je popunjen i u potpunosti rasprodan! Ove godine, uz temeljitu reorganizaciju i povećanje izlagačkog kapaciteta te dodatna ulaganja u marketing, očekuje se još veći broj izlagača i posjetitelja.

Zbog brojnih zahtjeva, ovogodišnji Rijeka Boat Show trajat će čak 4 dana, a predviđa se da će Gatom prošetati oko 10.000 posjetitelja. Među gotovo stotinjak izlagača na sajmu, najavljeno je da će čak 6 plovila imati svoje hrvatske premijere, dakle po prvi će se put predstaviti u Hrvatskoj.

Recentna događanja u Rijeci i njezinoj okolici, posebno ona koja se tiču nautičke luke Porto Baroš i ulaganja stranih i domaćih tvrtki, otvaraju nove perspektive i prilike za Rijeka Boat Show.

Više informacija možete pronaći na: rijekaboatshow.hr