Događanja

FIRE Inspect na 30. zagrebačkom sajmu NAUTIKA

FIRE Inspect na 30. zagrebačkom sajmu NAUTIKA od 22. do 26. veljače 2023.

Na 30. zagrebačkom sajmuNAUTIKA koji se održava u Zagrebu sudjelujemo s našim izložbenim štandom u paviljonu 11A štand 34.

Napokon, nakon dvije godine pauze, Nautika se ponovo vraća u svom punom sjaju na pozornicu događanja donoseći sa sobom svu ljepotu i inovativnost nautičke ponude.

Od 22. do 26. veljače, već tradicionalno, Zagrebački velesajam započinje svoju poslovnu godinu s najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u cijeloj Hrvatskoj.

Pripreme za sajam su u tijeku, a naši paviljoni su spremni za dolazak “plovećih ljepotica”. Ovogodišnja Nautika održava se u osam paviljona (7, 7A, 8A, 9, 10A, 11A, 11D, TP).

Ne propustite biti dijelom važnog poslovnog događaja, mjesta na kojem se već 30 godina susreću nautičari i svih zaljubljenici u more i morske aktivnosti, mjesta gdje se susreću svi relevantni dionici iz nautičke branše radi međusobne suradnje i umrežavanja te susreta s krajnjim kupcima.

Respektabilna brojka od 25 tisuća posjetitelja koji prođu tijekom pet dana velesajamskim paviljonima siguran je pokazatelj koliko su sajmovi važan i utjecajan marketinški alat. Sajmovi predstavljaju gospodarsku snagu jednog grada, ali i države. Zagrebački sajam nautike, jedini je kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj, s kontinuiranim i stabilnim rastom u segmentu izložbenog prostora i broja posjetitelja.

Više o sajmu pročitajte ovdje.